Η Ιστορία μας

Έχοντας ως κληρονομιά την ιστορία, την τεχνολογία και το πνεύμα της, η ISUZU συνεχίζει να πρωτοπορεί από το 1916 μέχρι και σήμερα καθιστώντας την τη μακροβιότερη Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία. Είναι επίσης, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητήρων diesel έχοντας, μέχρι στιγμής κατασκευάσει πάνω από 23 εκατομμύρια κινητήρες. Οι κινητήρες diesel της ISUZU επιλέγονται από πολλούς, υψηλού επιπέδου κατασκευαστές αυτοκινήτων, σκαφών αλλά και μηχανημάτων τόσο για τις υψηλές επιδόσεις τους όσο και για την εξαιρετική οικονομία καυσίμου που προσφέρουν.

xromatologio_main2

Η εξέλιξη των Pickup


H καταγωγή των Pick Up της ISUZU προέρχεται από το ISUZU WASP του 1963, το οποίο είχε εξελιχθεί με γνώμονα την δημιουργία ενός οχήματος με χαρακτηριστικά επιβατικού που προοριζόταν για επαγγελματική χρήση. Μέσα στα επόμενα 40 χρόνια – καταγράφοντας πωλήσεις ρεκόρ – τα Pick Up της ISUZU κατέκτησαν την Β. Αμερική, την Ευρώπη, την Ν. Αφρική, την Αυστραλία και άλλες αγορές ανά τον κόσμο.

Οδηγείστε με εμπιστοσύνη καθώς έχετε στην διάθεση σας το πιο ασφαλές ISUZU D-Max που κατασκευάστηκε ποτέ.

Ασφάλεια

Στην ISUZU η ασφάλεια είναι βασική μας προτεραιότητα.

Για την ενεργητική ασφάλεια, το νέο ISUZU D-Max είναι εφοδιασμένο, σε όλες τις εκδόσεις, με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει Ηλεκτρονικό Σύστημα Ευστάθειας «Electronic Stability Control» (ESC), Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης «Traction Control System» (TCS), σύστημα ABS με λειτουργία υποβοήθησης φρεναρίσματος «Brake Assist» (BA), καθώς επίσης με φώτα ημέρας (μπροστά) και φωτιστικά σώματα LED στο πίσω μέρος.

Επιπλέον, το ISUZU D-Max είναι εφοδιασμένο, σε όλη την γκάμα, με εμπρόσθιους αερόσακους οδηγού – συνοδηγού, πλευρικούς και αερόσακους τύπου κουρτίνας, έξι στο σύνολο. Επίσης διαθέτει ζώνη ελεγχόμενης παραμόρφωσης για την απορρόφηση σύγκρουσης καθώς και πλευρικές δοκούς προστασίας στις πόρτες. Ακόμα μεγαλύτερη προστασία προσφέρουν η νέα κατασκευή της καμπίνας με ενσωματωμένο κλωβό ασφαλείας , οι ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και το σύστημα ISOFIX για την τοποθέτηση παιδικών καθισμάτων.

Κινητήρας

kinitiras
Χρειάζεστε έναν αξιόπιστο σύμμαχο; Έχετε το ISUZU D-Max.

70 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην κατασκευή κινητήρων diesel οδήγησαν στην δημιουργία ενός νέου κινητήρα που αποδίδει την μεγαλύτερη ροπή που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε ISUZU D-Max – ένας εντελώς νέος κινητήρας Euro 5, 2.5Lt με υπερπλήρωση (Turbo) 2 σταδίων που αποδίδει την ροπή και δύναμη που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε – έχοντας ακόμα πολλά αποθέματα.

163 ίπποι, 40,8 κιλά ροπής σε ένα ευρύ φάσμα στροφών, ελκτική ικανότητα 3.000 κιλά και όλα αυτά με την αξιοπιστία των κινητήρων ISUZU.