ECODAILY Van, το κλειστό φορτηγό με τον πιο ευέλικτο χώρο φόρτωσης

Το ECODaily προσφέρει μια πλήρη γκάμα με την κατάλληλη λύση για κάθε είδους και όγκου φορτίο. Είναι το μοναδικό ελαφρύ van που έχει την ικανότητα να μεταφέρει ευρωπαλέτες έως 6 x 12 m και χάρη στις πλατιές συρόμενες πλαϊνές πόρτες (διαθέσιμες στην αριστερή ή τη δεξιά ή και στις δύο πλευρές του οχήματος) μπορεί επίσης να φορτωθεί από το πλάϊ. Οι δύο οπίσθιες πόρτες ανοίγουν έως 270 μοίρες μέχρι τα πλαϊνά μέρη του οχήματος, ώστε να μην προεξέχουν πολύ σε σημεία με περιορισμένο χώρο. Το εσωτερικό ύψος έως 2.10 m επιτρέπει ακόμα και σε ψηλούς ανθρώπους να κινούνται με άνεση μέσα στο χώρο φόρτωσης, ενώ με τις αεραναρτήσεις (προαιρετικός εξοπλισμός) οι διανομές γίνονται ακόμη ευκολότερες χάρη στη δυνατότητα των αναρτήσεων να χαμηλώνουν.

Το ECODaily διατίθεται επίσης με διπλούς οπίσθιους τροχούς για φορτία με πολύ μεγάλο βάρος.

Η έκδοση με διπλή καμπίνα είναι κατάλληλη να μεταφέρει 6 άτομα.

Το ECODaily μπορεί να οδηγηθεί με άδεια οδήγησης κατηγορίας «Β» (Σημ.: Το 3,5-t μοντέλο).

Το ECODaily Van αποτελεί την πιο κατάλληλη λύση για κάθε μεταφορά ελαφρών φορτίων. Πρωταθλητής αξιοπιστίας και δύναμης, το ECODaily Van είναι ένα ευκίνητο και δυνατό φορτηγό, που προσφέρει ευέλικτη κίνηση μέσα στις πόλεις και ταυτόχρονα υψηλές ταχύτητες σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Όλα τα παραπάνω συνεπάγονται μέγιστη παραγωγικότητα.

Το ECODaily διεκπεραιώνει κάθε τύπο ταξιδιού και αποστολής με οικολογικό και οικονομικό τρόπο. Διατίθεται σε 10 διαφορετικές ιπποδυνάμεις (από 96 έως 176 Hp), 6 μικτά φορτία (από 3,5 έως 7,2 t), με δυνατότητα φόρτωσης έως 4,9 t (το μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο στην κατηγορία του) και ικανότητα έλξης έως 3,5 t. Τα 3 εσωτερικά ύψη, τα 3 μεταξόνια και τα 4 μήκη δημιουργούν 8 διαφορετικούς όγκους χώρου φόρτωσης (από 7,3 έως 17,2 m3).

Συνδυάζοντας όλες τις επιλογές που δίνει η σειρά, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ένα κλειστό φορτηγό που είναι πρακτικά φτιαγμένο ειδικά για τις δικές του ανάγκες.

Ένα ευέλικτο φορτηγό

Το ECODaily Van διατίθεται σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες:

  • Με μονούς τροχούς στους 3.5 t Μικτό Φορτίο για αστική και υπεραστική χρήση. Μπορεί να είναι μικρό και ευκίνητο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για εμπορικές δραστηριότητες όπως καταστήματα, καθαριστήρια, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, εταιρίες καθαρισμού και για αστική διανομή πόρτα-πόρτα. Μπορεί επίσης να διαθέτει μεγαλύτερο χώρο και όγκο χώρου φόρτωσης – ένα ιδανικό φορτηγό για υπεραστικές και μεσαίας κατηγορίας μεταφορές, για διανομή οικιακών συσκευών ή εταιρίες catering.
  • Η κλασική έκδοση με διπλούς οπίσθιους τροχούς, με 3.5 έως 7 t Μικτό Φορτίο, αποτελεί έναν ακούραστο πρωταθλητή για τις πιο απαιτητικές χρήσεις (από κατασκευαστικές και βιομηχανικές εταιρίες έως τη μεταφορά ποτών και χαρτιού και υπηρεσίες οδικής βοήθειας).
Το ECODaily χαρακτηρίζεται από την εύκολη πρόσβαση στην καμπίνα, χάρη στο ευρύ άνοιγμα των θυρών και των αντιολισθητικών σκαλοπατιών.

Πρώτο σε ασφάλεια

Το ECODaily Van διαθέτει τεχνολογία αιχμής όσον αφορά στα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Η καμπίνα ημιπροωθημένης οδήγησης αποτελεί ιδανική κατασκευή για τη βελτιωμένη απορρόφηση εμπρόσθιων κραδασμών, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και χαμηλότερο κόστος επισκευών. 

Το ECODaily είναι το πρώτο όχημα στην κατηγορία του, το οποίο προσφέρει ESP με έλεγχο σταθερότητας φορτίου (Load Adaptive Control). Τώρα, προσφέρεται στον στάνταρ εξοπλισμό σε ολόκληρη τη σειρά και μπορεί να συνδυαστεί με μηχανικό μπλοκέ διαφορικού. 

Το ESP τελευταίας γενιάς είναι τοποθετημένο στο ECODaily και ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες ασφάλειας του οχήματος: ABS, EBD, ASR, MSR, HBA και Hill Holder επιπλέον αυτής του Load Adaptive Control. 

Οι εμπρόσθιοι και πλαϊνοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού διατίθενται στον προαιρετικό εξοπλισμό. 

Οι υπερμεγέθεις καθρέπτες οπίσθιου ελέγχου, με ενσωματωμένους ευρυγώνιους καθρέπτες, εγγυώνται ασφάλεια κατά την κίνηση του οχήματος ή κατά τη διάρκεια μανουβραρίσματος.

Μια πλήρης λύση για τους επαγγελματίες

Όπως όλα τα οχήματα της Iveco, το ECODaily προσφέρει μια πλήρη λύση για τους επαγγελματίες των μεταφορών. Δεν αποτελεί μόνο ένα από τα πλέον ευέλικτα φορτηγά στην κατηγορία του, αλλά διαθέτει και μια ευρεία γκάμα επιλογών προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας, όπως:
  • Τον τρόπο χρηματοδότησης
  • Τα αξεσουάρ στα συστήματα διαχείρισης στόλων
  • Την εξυπηρέτηση μετά την πώληση (με την εγγύηση γνησιότητα όλων των ανταλλακτικών της Iveco)
  • Την οδική βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης

Το παρκάρισμα γίνεται εύκολη υπόθεση

Το ECODaily διαθέτει προαιρετικά αισθητήρες παρκαρίσματος με υπερήχους (τοποθετημένους στο οπίσθιο πλατύ σκαλοπάτι) και/ή κάμερα οπίσθιας επιθεώρησης (εγκατεστημένη στο τρίτο φως σταματήματος) προσφέροντας τη μέγιστη ασφάλεια στον οδηγό όταν μανουβράρει το όχημα σε σημεία με περιορισμένο χώρο.