Καλώς ήρθατε στην ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ AUTO ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΕ

Από το 1933 ειδικεύεται στην πώληση, συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων.

Η Εταιρεία

Το όνομα ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ στο χώρο του αυτοκινήτου ξεκινά από τον Σάββα Αναστασίου Φουρτούνα το 1933 με τη δημιουργία συνεργείου επισκευής αυτοκινήτων.

Το έτος 1970 ο Αναστάσιος Σάββα Φουρτούνας εργάζεται στο συνεργείο μαζί με τον πατέρα του και το 1973 αναλαμβάνει μόνος του τη δραστηριότητα.

Το ίδιο έτος ξεκινά και η δραστηριοποίηση του στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου και ανταλλακτικών, εκπροσωπώντας τις εταιρίες Lada, Moscovitc και Volga.

Μαζί σας από το 1933

Το έτος 1990 η εταιρία, πλέον, Φουρτούνας Auto Καβάλα, αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 8000 τ.μ. στην Άσπρη Άμμο Καβάλας. Το ίδιο έτος αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Fiat για το νομό. Η επιτυχημένη πορεία της Φουρτούνας Auto αποτέλεσε κριτήριο για την ανάθεση της αποκλειστικής εκπροσώπησης της Lancia (1999), για το νομό Καβάλας, από την Fiat Auto Hellas.

Η Iveco, ηγέτιδα εταιρία στο χώρο των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων αποτέλεσε την επόμενη μας, επίσημη συνεργασία, το έτος 2000.

Στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας, το έτος 2005, πιστοποιούμαστε ως εξουσιοδοτημένο συνεργείο και σημείο πώλησης γνήσιων ανταλλακτικών, για την Alfa Romeo.

Αναγνωρίζοντας τη δυναμική της εταιρίας μας στο χώρο του αυτοκινήτου, το έτος 2006, η Isuzu μας εμπιστεύεται την εκπροσώπηση της, στους νομούς Καβάλας, Δράμας και Ροδόπης.

Του 2011 εμπλουτίζουμε τις δραστηριότητές μας με την τοποθέτηση συστημάτων υγραερίου (LPG) σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Με το βλέμμα στραμμένο πλέον στο μέλλον, η εταιρεία εξελίσσετε και προχωρεί στην κατασκευή σταθμού εξυπηρέτησης – πρατηρίου υγραερίου (LPG) στις 18-07-2014 σε ιδιόκτητο χώρο στην άσπρη άμμο Καβάλας με την επωνυμία ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ GAS.