Για τέλη Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του νέου FIAT TIPO SEDAN 2016.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – BORN TO BE A SEDAN.

Όπως σε αρκετές περιπτώσεις, ο σχεδιασμός ενός Sedan μπορεί να προέλθει από ένα Hatchback προσθέτοντας το πορτμπαγκάζ ενός sedan. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μοιάζει εμφανισιακά σε hatchback, να έχει τις εσωτερικές διαστάσεις ενός hatchback και να κάνει εκπτώσεις στο χώρο αποσκευών.
Το νέο Fiat Tipo έχει σχεδιαστεί από την αρχή ως Sedan για να εξασφαλίσει την σωστή αναλογία διαστάσεων μεταξύ χώρου αποσκευών και καμπίνας, την κατάλληλη άνεση στους επιβάτες και τέλος την ευρυχωρία στον χώρο αποσκευών.
Το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί από το Centro Stile και πρόκειται να παράγεται στο εργοστάσιο της Tofas (Τουρκία) κάτω από τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σχεδιασμός του νέου Tipo διήρκησε 3 χρόνια με τη συμμετοχή 2000 ατόμων, ενώ το μοντέλο έχει περάσει από test 8,7 εκατομμυρίων χιλιομέτρων σε πίστα και σε δρόμο (κάτω από όλες τις συνθήκες).
Δ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ.
Ένα από τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του νέου μοντέλου είναι οι compact διαστάσεις (για μοντέλο sedan) οι οποίες του επιτρέπουν να κινηθεί με ευελιξία τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.
Ο εσωτερικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει 5 ενήλικα άτομα με ιδιαίτερη άνεση και ευρυχωρία. Πρόκειται για ένα μοντέλο που διαθέτει τις καλύτερες στην κατηγορία του εσωτερικές διαστάσεις που δεν εμποδίζουν τα πόδια των επιβαινόντων (leg room). Ο χώρος αποσκευών είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία του με 520lt τα οποία είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμα. Κεντρική κονσόλα με δύο βάσεις για ποτήρι (μπορεί να χωρέσει μπουκάλι νερού 0.5lt)
Οι δυνατότητες του νέου Fiat Tipo συνεχίζουν, προσφέροντας πρακτικές λύσεις που σχετίζονται με την αποθήκευση των μικροαντικειμένων στο χώρο της καμπίνας.
Για περισσότερες πληροφορίες σε εξοπλισμούς εκδόσεις και τιμές επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της εταιρείας μας κύριο Σιδηρόπουλο Δημήτρη.