Συστήματα οδήγησης για άτομα με κινητικές ανάγκες.

Οδηγείστε και ταξιδέψτε άνετα, πάντα με την απαραίτητη ασφάλεια.

Συστήματα Οδήγησης & Μεταφοράς για ΑμΕΑ

Με τα πρωτοποριακά συστήματα οδήγησης των εταιρειών Guidosimplex και Paravan, αλλά και τις μετασκευές που τελούνται στην εταιρεία μας, άνθρωποι που έχουν κινητικές ανάγκες, μπορούν να οδηγήσουν και μάλιστα με την απαραίτητη άνεση και ασφάλεια. Οι τροποποιήσεις και η επιλογή του κατάλληλου συστήματος οδήγησης, γίνονται πάντα με γνώμονα τα ικανότητες και τις ανάγκες του οδηγού, με σκοπό να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια και άνεση του κατά την μετακίνηση.

Πέρα από προηγμένα συστήματα οδήγησης, προσφέρονται και συστήματα για την πρόσβαση στο όχημα αλλά και την αποθήκευση και μεταφορά του αμαξιδίου.

Συστήματα οδήγησης για ΑΜΕΑ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πρωτοποριακά συστήματα οδήγησης των εταιρειών Guidosimplex και Paravan, συνδυασμένα με τις απαραίτητες μετασκευές στο όχημα σας, σας προσφέρουν άνετη και ασφαλή οδήγηση.

Εύκολη αποθήκευση αμαξιδίου

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ & ΑΚΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Πέραν των συστημάτων οδήγησης, εξαιρετική σημασία για τους οδηγούς με αναπηρικό αμαξίδιο, έχει η μεταφορά και η αποθήκευσή του. Παρέχουμε ιδανικές λύσεις για αυτονομία στην επιβίβαση.

Προσβασιμότητα αυτοκινήτου

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ‘Η ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ
Διευκολύνουμε την πρόσβαση χρηστών αναπηρικού αμαξιδίου σε αυτοκίνητα. Αυτοκίνητα ειδικά διαμορφωμένα με σύστημα που διαθέτει χειροκίνητες ή ακόμη και ηλεκτροκίνητες ράμπες.

Ασφαλής μεταφορά

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Χάρη στα συστήματα προσθαφαιρούμενων καθισμάτων τοποθετημένων πάνω σε αλουμινένιες ράγες, σας παρέχουμε την απαραίτητη ασφάλεια σε κάθε μεταφορά σας.

Δοκιμή συστημάτων οδήγησης

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα εξελιγμένα συστήματα οδήγησης πριν γίνουν οι απαραίτητες μετασκευές στο δικό σας όχημα.

Μεταφορά αμαξιδίου

ΕΥΚΟΛΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
Μεταφέρετε το αναπηρικό αμαξίδιο στο πίσω κάθισμα, είτε στα πορτμπαγκάζ, χάρη στα συστήματα μεταφοράς που σας προσφέρουν άνεση και ευκολία.