Φουρτούνας GAS, ο μόνος δρόμος για την οικονομία, οδηγεί σε εμάς.

Επιδόσεις, ασφάλεια και οικονομία με υγραεριοκίνηση.

Τώρα η οικονομία «κινείται»

Το έτος 2014, και συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου, αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά, πως οι προσπάθειες μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση δεν σταματούν ποτέ. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, κατασκευάσαμε σταθμό εξυπηρέτησης – πρατήριο υγραερίου (LPG), στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, με την επωνυμία “Φουρτούνας GAS”.

• Έχουμε φροντίσει, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη τιμή της αγοράς.

• Το υγραέριο αποτελεί το φθηνότερο καύσιμο στην αγορά τα τελευταία χρόνια, η εγκατάσταση του συστήματος όμως απαιτεί μεγάλη προσοχή.

Το κέρδος δεν είναι μόνο οικονομικό!

Με το υγραέριο εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη μακροβιότητα στον κινητήρα και καθαρότερες καύσεις με λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2)

Λίγα λόγια για την υγραεριοκίνηση

  • Αποτελεί την ιδανική λύση για οικονομικές μετακινήσεις, η τοποθέτηση του όμως απαιτεί μεγάλη προσοχή.
  • Επιλέξτε ένα εξουσιοδοτημένο και αξιόπιστο συνεργείο για την ασφαλή μετατροπή του κινητήρα σας και αποφύγετε φθηνές και χαμηλής εμπιστοσύνης λύσης.
  • Με την εγκατάσταση συστήματος υγραεριοκίνησης, το όφελος σας σε σχέση με την κίνηση με βενζίνη, μπορεί να φτάσει το 40%.
  • Μύθο αποτελεί το γεγονός πως η υγραεριοκίνηση είναι επικίνδυνη για το αυτοκίνητο σας. Η τεχνολογία έχει ωριμάσει και δεν παρουσιάζει προβλήματα, εάν βέβαια τοποθετηθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
  • Με το υγραέριο εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη μακροβιότητα στον κινητήρα και καθαρότερες καύσεις με λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε την ημέρα που θα σας καλέσουμε ΔΩΡΕΑΝ για να σας ενημερώσουμε για την εγκατάσταση Αερίου.

Το όνομά σας

Το τηλέφωνο σας

Το email σας

Πότε θέλετε να σας καλέσουμε;

Ποια ώρα θα είστε διαθέσιμοι;