Περιγραφή μοντέλου

Το 5θυρο Fiat Tipo είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει μέγιστη άνεση και στον οδηγό αλλά και στον συνοδηγό. Με ένα εσωτερικό το οποίο φιλοξενεί άνετα έως και πέντε ενήλικες με ύψος πάνω από 1 μέτρο και 85 εκατοστά, δίνει σε όλους τον πλευρικό χώρο που χρειάζονται, χάρη στην πληθώρα αποθηκευτικών χώρων που παρέχουν ένα συνολικό όγκο 12 λίτρων. Για άνεση βέλτιστης ποιότητας στον δρόμο. Για όλους ανεξαιρέτως.

Η ιδανική ευθυγράμμιση του τιμονιού, των πεντάλ και του καθίσματος δημιουργεί μία πραγματικά εργονομική θέση οδήγησης. Και τα πάντα είναι υπό έλεγχο με ένα απλό άγγιγμα.

Η πρακτικότητα είναι η πρώτη προτεραιότητα του 5θυρου Fiat Tipo: αυτός είναι ο λόγος που το πορτμπαγκάζ προσφέρει μία ηγετική στην κατηγορία του χωρητικότητα 440 λίτρων. Έτσι εάν το θέλετε, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας.

Ασυμβίβαστη άνεση και σχεδιασμός: το 5θυρο Fiat Tipo παρέχει πέντε άνετα, εργονομικά καθίσματα με πλευρική υποστήριξη, είτε από ύφασμα ή από δέρμα. Για να μην αναφέρουμε τον ηγετικό στην κατηγορία του χώρο για τα πόδια. Έτσι μπορείτε να δείτε τον κόσμο να περνάει με απόλυτη άνεση.